Accountmanager New Business

Ben jij commercieel ingesteld en heb je een affiniteit met techniek? Wil jij je talent inzetten om onze wereld groener te maken? Ben jij de accountmanager die ons kan helpen groeien? Dan ben jij de perfecte kandidaat om ons team te versterken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken iemand die het leuk vindt om met anderen te communiceren en niet bang is om dit per telefoon te doen.

  • Een afgeronde bacheloropleiding
  • Werkervaring die jouw commerciële instelling laat zien.
  • Affiniteit met techniek
  • Vloeiend Nederlands en Engels

De Baan

Je begint met het leren van de producten en diensten die we aanbieden en start met onze bestaande klanten. Je leert hoe ze onze producten en diensten gebruiken bij hun productontwikkeling. Deze ervaring gebruik je om nieuwe contacten te leggen. Via online presentaties en bezoeken leer je de klantwens om te zetten naar de perfecte technische oplossing, die je uitwerkt tot offertes en uiteindelijk de verkoop.

Je wordt door ons getraind en werkt samen met een ervaren collega. Geleidelijk ontwikkel je je capaciteiten en neem je meer de leiding. Je werkt in het begin vooral op ons kantoor en zult geleidelijk meer onderweg zijn voor klantbezoeken. Je leert de bestaande markt door en door kennen en kijkt naar kansen in nieuwe markten.

Wat mag je van ons verwachten?

Voor het werk onderweg krijg je een auto van de zaak. Je salaris heeft een vaste component en een bonusregeling. Deze functie kan worden uitgevoerd als een fulltime- of parttimebaan, afhankelijk van je achtergrond en wensen. Wij vergoeden de opleidingen en coaching die jou helpen om je gedurende je carrière bij ons verder te ontwikkelen. Het startsalaris is minimaal € 2750 plus een bonusregeling.

Wie zijn wij?

Controllab ontwikkelt digitale tweelingen. Dat zijn simulatiemodellen die een machine heel nauwkeurig nabootsen. Onze klanten gebruiken deze tweelingen om de machines van de toekomst te ontwikkelen. Groter, nauwkeuriger en autonoom, te gebruiken om windturbines op zee te plaatsen en staalfabrieken te vergroenen. Wij zijn een ingenieursbureau met 10 medewerkers uit Nederland en andere landen. Vanuit Enschede bedienen wij bedrijven in Nederland en Europa. Onze communicatielijnen zijn kort, je werkt in teams en de sfeer is informeel.

Meer Informatie

Is dit jouw baan? Solliciteer of neem contact op met Christian Kleijn (085-7731872, ).

© 2024 Controllab Products B.V. , All rights reserved, No content of this job application may be multiplied or distributed without the express written permission of Controllab Products B.V